ja bym zainwestował w silnik i osiągi a nie fele:P bo 1,6 b do 18 i to tak szerokich to :P
ale by nie robić off topa kolega w swojej O1 kombi ma 17 OZ 7,5 cala i w nadkolu ma zapas 1 cm max wiec z 9 calami średnio to widzę ( nie pamiętam et kolegi)
na 9 cali szerokosc felgi i to 18 ubierz w opone mi sie wydaje ze sama opona to zbyt duza inwestycja ....
Mój Szkodnik O1 ASZ
Pilnie poszukuje kpl zderzak przód octavia rs(z kratkami)oryginalny ewentualnie po znalezieniu do sprzedania kpl zderzak po facelift
Moim zdaniem jak masz gwint to spokojnie dasz radę to ładnie spasować u siebie w O1. Do takich parametrów przydałyby się jeszcze opony w rozmiarze 215/35/18 i wtedy powinien być już fajny naciąg szczególnie na 9". Jeśli jest to jakiś ciekawy wzór i cena też jest dobra to ja bym zmienił Twoje obecne felgi. Najlepiej wrzuć jakieś zdjęcie albo link o jakie felgi Ci chodzi.
Wieksza srednica tez wplynie na pogorszenie osiagow i prowadzenia poprzez znaczne zwiekszenie masy nieresorowanej. Dodatkowo przy 19" hamulce beda wizulanie smieszne 8)
Komentarz